Advert
as

SOLHAN SPOR SEZONUN İLK MAÇINDA GALİP GELDİ

SOLHAN SPOR SEZONUN İLK MAÇINDA GALİP GELDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B Grubunda mücadele eden Temsilcimiz Solhan Spor evinde oynadığı ilk maçında 3-2 galip geldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B Grubu birinci hafta karşılaşmaları oynandı. Ligin ilk hafta karşılaşmasında Hatay Erzin Yeşilkent takımını konuk eden Solhan Spor, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Solhan Kapalı Spor salonunda gerçekleşen maçta Solhan Spor, ilk seti 25-22 alarak müsabakaya 1-0 önde başladı, ikinci seti 22-25, üçüncü seti ise 23-25 alan konuk takım setlerde öne geçmeyi başarmış olsa da Solhan Spor dördüncü seti 25-23, tie break setini ise 15-9 alarak müsabakadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Solhan Sporun bir sonraki müsabakası Anadolu Voleybol takımı ile 9 Ekim 2022 Pazar günü saat 13:00’da Ankara Beştepe Voleybol Salonunda gerçekleşecek.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum