Advert
as

Kaymakam Okumuş, Heyelan Bölgesini İnceledi

Kaymakam Okumuş, Heyelan Bölgesini İnceledi

Asmakaya Köyünde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgede incelemelerde bulunan Kaymakam Fatih Okumuş, ilgili kurumları ivedilikle bilgilendireceğini belirtti.

 

 

Asmakaya Köy altında geçen yeni demiryolu hattı nedeniyle köyde meydana gelen toprak kaymasını yerinde gören Kaymakam Fatih Okumuş, köylülerin sıkıntılarını dinledi.

 

Meydana gelen heyelandan dolayı mağduriyetlerin yaşandığını belirten köylüler, yetkili mercilerden somut bir çözüm göremediklerinden yakındılar.

 

Kaymakam Okumuş, konu hakkında Devlet Demiryolları Malatya 5’inci Bölge Müdürlüğünün bilgilendirildiği ve bölgenin incelemeye alındığı belirti.

 

 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne durumun rapor edilip gereğinin yapılması hususunda bir yazının gönderildiği belirten Kaymakam Okumuş, Asmakaya Köyü ziyaretinden sonra köyde meydana gelen toprak kayması hakkında Bingöl Valiliği’ne bilgilendirme yapılacağını belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum