Advert
as

“Okuyan İnsan, Topluma Yararlı İnsandır”

   “Okuyan İnsan, Topluma Yararlı İnsandır”

İlçe Halk kütüphanesinin akşam saatlerinde açık kalabilmesi için başlatılan uygulamada kurum müdürleri gönüllü olarak sırasıyla nöbet tutmaya başladı. İlk nöbeti tutan Kaymakam Kıyıcı,” Okuyan insan, topluma yararlı insandır.”dedi.

Kütüphanenin daha etkin, verimli kullanılabilmesi ve akşam saatlerinde açık kalabilmesi için Kurum Müdürleri gönüllü olarak kütüphane nöbeti tutmaya başladı. İlk nöbeti Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı ve ilçe Emniyet Müdürü İdris Seyman tuttu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz’da onlara eşlik etti.

 Üniversiteye hazırlık yapan ve sınavlarına çalışan öğrencilerinin kütüphanede akşam saatlerinde yararlanabilmesi için İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı'nın girişimiyle başlatılan bu uygulama ile tüm kurum amirlerinin sırasıyla akşam saat 21.00’a kadar kütüphanede öğrencilere destek ve örnek olmak amacıyla katılım sağlayacağı belirtildi.

 “Okuyan insan, topluma yararlı insandır” diyen Kaymakam Kıyıcı, “İlçemizdeki tüm kesimin bilgi birikimi ve okumayla daha da gelişecektir. Özellikle sınava hazırlanan öğrencilerimizin başarı oranlarının arttırılması için kütüphanemizin kapanış saati uzatıldığı için öğrencilerimiz belediye tarafından servis yapılarak evlerine bırakılacaktır.”dedi.

 Kaymakam Kıyıcı, başlatılan bu kampanyanın diğer kütüphanelere örnek olması temennisinde bulundu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum