Advert
as

Öğretmen Evi ve Pansiyon, Sağlıkçılara Tahsis Edildi

Öğretmen Evi ve Pansiyon, Sağlıkçılara Tahsis Edildi

Ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebiyle Solhan Öğretmen Evi ve bir Öğrenci pansiyonu Sağlıkçılar için tahsis edildi.


Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sağlık çalışanlarının olası enfeksiyon riskine karşı geçici olarak
Solhan Öğretmen Evi ve bir öğrenci pansiyonunu tahsis etti.

Sağlık çalışanlarının olası enfeksiyon riskine karşı geçici olarak evlerinden başka bir yerde kalmaları gerektiğini aktaran Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz,"Kovid-19 salgını nedeniyle ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerin en büyük yükünü ise kuşkusuz sağlık çalışanları çekiyor. Salgının çıktığı ilk günden beri Sayın Kaymakamımız Mustafa Hamit Kıyıcının direktifleri doğrultusunda öğretmen evi ve eğitime ara verilmesi nedeniyle öğrencilerimizin bulunmadığı bir öğrenci yurdumuz da sağlık çalışanlarımızı misafir edebileceğiz. Sağlık çalışanlarının olası enfeksiyon riskine karşı aile bireylerinin etkilenmemesi için evlerinde izole bir odada olmaları veya geçici olarak evlerinden başka bir yerde kalmaları gerektiği takdirde onlar için tahsis edilen yerlerimizi kullanabilirler. Bu zorlu süreçte gecesini gündüzüne katarak vatandaşlarımızın sağlığı hususunda kendi canlarını tehlikeye atan tüm sağlık çalışanlarımız için ne yaparsak azdır. Allah hepsinden razı olsun. Umarım Ülke olarak en az zararla bu salgın musibetinden kurtuluruz. Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, Hastanelerde tedavi gören tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum