Advert
as

Yasa Dışı Avlanmaya Para Cezası

Yasa Dışı Avlanmaya Para Cezası

Solhan kırsalında yasa dışı yaban keçisi avlayan vatandaşa 27.777 TL idari para cezası verildi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Solhan kırsalında yasa dışı av yapan bir şahsa 27.777 TL para cezası uygulandı. 
 
Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde; Bingöl İli Solhan ilçesi kırsalında yasa dışı av yapıldığı bilgisi elde edilmesi üzerine; 24.09.2020 tarihinde yasa dışı av yapan şahısları tespit etmek için Solhan ilçesi kırsalında yapılan kontrollerde; yasa dışı yaban keçisi avı yaptığı tespit edilen (1) kişi vurmuş olduğu yaban keçisi ile birlikte yakalanmıştır. Yasa dışı avcılık yapan şahsa toplam 27.777 TL tazminat cezası uygulanmıştır.” İfadelerine yer verildi. 

 Açıklamanın devamında, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, bölge halkımızın da desteğiyle ilimiz genelinde yaban hayattaki türleri korumak adına av koruma ve kontrol çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.” denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum