Advert
as

Solhan Spor, Galatasaray’ı 3-2 Mağlup Etti

Solhan Spor, Galatasaray’ı 3-2 Mağlup Etti

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, ertelenen 6. Hafta müsabakasında Galatasaray’ı konuk etti. Bingöl'de oynana karşılaşmada Solhan Spor 3-2 galip ayrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, bu hafta kulüp tarihinin en önemli diğer bir maçına çıktı.

 

Solhan Spor oyuncuları, karşılaşma öncesinde Bingöl Aile, Çalışma ve  Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İle Bingöl Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” pankartıyla çıktılar.

2013 yılında kurulan ve son 5 yıl Efeler Ligi'ne çıkmak için mücadele edip en öncelikli hedefi spor branşlarında dünyaca tanınmış Fenerbahçe ve Galatasaray'ı Bingöl'e getirmeyi hedefleyen Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, 7 yılın sonunda hayalini ikinci kez gerçekleştirdi. Ligin 13. Haftasında Fenerbahçeyi konuk eden yeşil beyazlı ekip bu hafta ise ligin ertelenen 6. hafta müsabakasında Galatasaray’ı konuk etti.

2020-2021 sezonunda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ilk yılını yaşayan Solhan Spor, sezon başı yaptığı hazırlık maçları dışında lig tarihinde ilk kez Galatasaray ile karşılaştı.

5 Kasım 2020 Perşembe günü saat:13.00'da Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setini Galatasaray 25-23, ikinci seti ise 25-18 kazanarak 2-0’lık skor ile öne geçti. Karşılaşmanın üçüncü setini 25-21, dördüncü setini ise 25-18 kazanan Bingöl temsilcisi, uzatma setini 15-13 kazanarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum