Advert
as

Arlı’nın Ailesi Ziyaret Edildi

Arlı’nın Ailesi Ziyaret Edildi

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl çığ altında kalarak vefat eden Güvenlik Korucusu Yüksel Arlı’nın ailesini ziyaret etti.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl çığ altında kalarak vefat eden Yüksek Arlı’nın ailesini ziyaret etti. 

Vefatının yıl dönümünde Güvenlik Korucusu Arlı’nın ailesini Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak ve kurum yetkilileri ziyaret etti. Ziyarette Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.

Kurum müdürü Seyfettin Özdemir, aile bireyleriyle yakından ilgilenerek taleplerini dinledi. Daha sonra Özdemir ve kurum çalışanları mezarlık ziyareti yaptı. Vefat eden güvenlik korucuları için dua edilerek mezarlıkta bulanan yıpranmış bayraklar, yenileriyle değiştirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum