Advert
as

Solhan ÖNDER Öğrencilere Test Kitabı Dağıttı

Solhan ÖNDER Öğrencilere Test Kitabı Dağıttı

ÖNDER (İmam Hatipliler Derneği) tarafından Solhan Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine test kitapları hediye etti.

 

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ve Sınav Yayınlarının katkılarıyla, Solhan İmam Hatip Mezunlar Derneğine LGS ve TYT sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilere dağıtılmak üzere test kitabı gönderildi.

 

İmam Hatip Mezunlar Derneği (Önder) Solhan Temsilcisi Nayim Kaya, “İlçe genelinde 4 İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf test kitabı ve 2 Anadolu İmam Hatip Lisesine de 12. sınıfta okuyan öğrenciler için deneme konulu kitapların dağıtımını yaptık.  Test kitaplarını öğrencilere hediye edilmesinde katkısı olan ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ve Sınav Yayınlarına teşekkür ediyorum.” dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum