Advert
as

BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER UNUTULMADI

BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER UNUTULMADI

Özel günlerde ziyaret edilen şehit aileleri ve gaziler bu bayramda da unutulmadılar. Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli, Kaymakam Çetin öncülüğünde bayramda şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, kurban bayramı ziyaretleri kapsamında Solhan’da bulunan şehit kabirleri, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Kaymakam Çetin’e Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri eşlik ettiler.

Yapılan ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, “Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin başkanlığında aziz şehitlerimizin kabirlerini her fırsatta ziyaret ediyoruz, dualar okuyoruz. Aziz Şehitlerimizin emanetleri olan kıymetli ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Kurban bayramı dolayısıyla ilçemiz merkez ve köylerinde ikamet eden şehit, gazi ve gazi ailelerine ziyaret gerçekleştirdik. Aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek İlçe Müftümüz tarafından şehitlerimize dualar okundu, akabinde şehitlerimizin ailelerini ziyaret ettik. Kaymakamımız, şehitlerimizin emanetleri ile yakından ilgilenerek devletimizin her daim yanlarında olduğunu ifade ettiler. Ailelerimiz sayın Kaymakamımızın kendilerine olan bu anlamlı ziyaret leri için mutlu olduklarını ve kaymakamımıza teşekkür ettiler. Bizlerde Aile Bakanlığı çalışanları olarak başta aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyoruz. Bayramın tüm islam coğrafyasına huzur barış getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyoruz.” dedi.

Şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, “Devletimizin her kademesi ile bizlere emanet olan şehitlerimizin aileleriyle ilgilenmek, ihtiyaçlarını gidermek bizim boynumuzun borcudur. Bir kez daha buradan şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerimize ise sabırlar diliyor Gazilerimize de sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürler diliyorum. Ailelerimizin ve tüm islam aleminin kurban bayramıni tebrik ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum